Musikalsk legestue kirkeåret rundt

  • Kunstner/forfatter : Bitten Hylleqvist Weile og Lene Bordorff
  • Udgivelsesdato: 2017-05-08
  • Genre: Kirkemusik og børn
  • Titel: Musikalsk legestue kirkeåret rundt
  • Price: 199,00

Musikalsk legestue kirkeåret rundt er en praktisk håndbog til alle, der beskæftiger sig med børn og musik i kirken.
Materialet knytter sig til fire årlige familiegudstjenester – fastelavn, påske, høst og 1. søndag i advent – så hvert kvartal peger frem imod en familiegudstjeneste. Det har erfaringsmæssigt vist sig at være en rigtig god måde at strukturere året på. Derfor indeholder materialet også, efter hvert kvartal, en fyldestgørende idé til en familiegudstjeneste med en prædiken i børnehøjde.
Børnene får en fortrolighed med kirkerummet – det bliver noget særligt at komme i kirke og de forbinder hver kirkegang med noget højtideligt og nærværende.

Musikalsk legestue kirkeåret rundt er opstået ud fra et kreativt samarbejde mellem sognepræst Bitten Hylleqvist Weile og organist Lene Bordorff. Det har i sig selv været en inspirationskilde, at kunne skabe et musikalsk tilbud indenfor kirkens rammer. De mange lektioner er nu endt i dette samlede materiale, som vi håber, vil kunne inspirere organister, musikalske medarbejdere og præster til at påbegynde musikalske legestuer i kirker rundt om i landet.

Du skal indtaste et kodeord for at kunne se resten af siden. Kontakt Edition William Hansen for at få udleveret kodeord, eller find det i udgivelsen.

Køb bogen i Wilhelm Hansens Webshop